Home  
Historie  
Showroom  
  
 
 
HISTORIE

In 1963 nam de oprichter van ons bedrijf, Sjef Paijmans, een bestaand garage en taxibedrijf over in de Johannes Lenartzstraat te Oisterwijk. Na zijn overname werden er hoofdzakelijk de automerken Trabant en Scaldia verkocht en ook gebruikte auto's van diverse merken. Jaren later zijn we verkooppunt geweest van Opel en ook nog vele jaren lang van Ford. In 1998 zijn we gestart als Daihatsu dealer voor Oisterwijk en omstreken. Tevens hebben wij ons toen gespecialiseerd op de verkoop van jong gebruikte schadevrije auto's, met eerlijke kilometerstanden en met een geregistreerd onderhoudsverleden.

Het andere deel van het bedrijf, het taxivervoer, bestond vele jaren na de start voornamelijk uit ziekenvervoer, vervoer van schoolkinderen en uiteraard particuliervervoer. Het begon destijds met slechts 3 auto's en werd uitgebouwd naar 12 taxi's en busjes in totaal. Omdat als gevolg van de Europese aanbestedingen de kwaliteit van het vervoer flink achteruit holde en alleen de laagste ritprijzen doorslaggevend werden bij de gunningen, zijn wij in 2009 gestopt met taxivervoer.

Omstreeks 1969 werden de bergingswerkzaamheden toegevoegd als bedrijfsactiviteit. Omdat na diverse overnames van bergingsrayons de vestigingslocatie te klein werd, zijn we in 1993 verhuisd naar ons huidige adres aan de bedrijfsweg te Oisterwijk. Daar beschikken we nu over een ruime showroom, een volledig uitgeruste werkplaats en voldoende ruimte voor opslag van onze bergingsauto's. Ook werden hier voorzieningen getroffen voor milieuvriendelijke opslag van schadeauto's.

In de loop van de zeventiger jaren hebben de beide zoons van Sjef Paijmans de zaak overgenomen. Binnen ons bedrijf bestaat de volgende interne taakverdeling: samen met onze medewerkers neemt Wout de werkplaats en berging voor zijn rekening, terwijl verkoop en administratie door Peter wordt uitgevoerd. Vanwege de directe betrokkenheid bij onze klanten, met korte lijnen binnen ons bedrijf, bieden wij de klant persoonlijke service op het gebied van autoaankoop, reparatie, onderhoud en schadeherstel. Dat dit door velen wordt gewaardeerd blijkt uit de omvang van ons klantenbestand.