Home  
Historie  
Showroom  
Occasions  
Werkplaats  
Berging  
Contact en Route  
  

 
 
ALGEMEEN

In onze werkplaats verzorgen wij voor Daihatsu en vele andere automerken onderhoud en reparatie, APK, aircoservice en schadereparaties. Onze technici volgen regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de technische ontwikkelingen in de autowereld. Wij beschikken over goede technische apparatuur welke voldoet aan de laatste eisen. Zo hebben we bijvoorbeeld zeer recentelijk nieuwe uitleesapparatuur aangeschaft om elektronische storingen te kunnen uitlezen bij de meeste automerken. Hierdoor betaald u dus geen onnodige arbeidskosten om storingen op te sporen.

 
ONDERHOUD EN REPARATIE

Onderhoud volgens schema van importeur:
Wanneer uw auto binnen de fabrieksgarantie valt is het raadzaam om het onderhoudsschema van de betreffende importeur te volgen. Bij veel automerken is het echter niet noodzakelijk dat dit onderhoud door officiële dealerbedrijven moet worden uitgevoerd. U kunt hiervoor ook bij ons bedrijf terecht en wij gebruiken uiteraard wel de originele fabrieksonderdelen.

Onze budgetbeurten:
Wanneer uw auto buiten de fabrieksgarantie valt kunt u als u eens veel minder kilometers rijdt, het onderhoud hieraan aanpassen. Wij raden u dan aan om 1x per jaar te kiezen voor onze budgetbeurten. Uw auto wordt dan op 22 punten visueel gecontroleerd zodat u altijd de zekerheid heeft dat u veilig op weg bent! Bij deze budgetbeurt wordt de motorolie ververst en het oliefilter vervangen. Overige onderdelen zoals luchtfilter, bougies etc. worden door ons pas vervangen als dit ook werkelijk nodig is. Als onze monteurs tijdens deze budgetbeurt constateren dat reparaties noodzakelijk zijn om uw mobiliteit en veiligheid te kunnen garanderen, krijgt u altijd vooraf een reparatie advies met opgave van kosten.
Wij willen u niet verrassen met onverwacht hoge rekeningen!

 

APK

Voor de wettelijke APK hebben wij meerdere RDW opgeleide keurmeesters in ons team. Zij worden regelmatig bijgeschoold en getoetst door de brancheorganisatie en zijn hierdoor volledig op de hoogte van de keuringsnormen die door RDW worden gesteld. Informeer naar onze scherpe tarieven voor APK keuren voor benzine en dieselmotoren.
Keuren op afspraak is ook mogelijk zodat u kunt blijven wachten.
De koffie is altijd klaar…
Bij ons is uw APK keuring gratis in combinatie met een grote onderhoudsbeurt en bij noodzakelijke reparaties krijgt u ook bij APK altijd vooraf een prijsopgave!

 
AIRCO SERVICE

In verband met het stijgend aantal airco controles, en omdat er steeds meer oudere auto’s met airco zijn, hebben wij recent geïnvesteerd in nieuwe, uitgebreidere aircoapparatuur. Wij kunnen nu op het gebied van airconditioning nog meer voor u betekenen.
De gangbare controles zoals de algemene werking en bediening, de staat van de aandrijfriem, leidingen, koelkracht en condensator blijven gewoon deel uitmaken van het periodieke airco-onderhoud van uw auto.
Het 3 jaarlijkse hervullen blijft zoals het is. Deze door de fabrikant voorgeschreven aircoservicebeurt is erg belangrijk. Een airco installatie die te laat word onderhouden, betekend vaak dat er dure onderdelen van het systeem sneuvelen.
Gelukkig kunnen wij nu met een eenvoudige druktest uw systeem controleren en u adviseren om kosten te voorkomen.

 
 
SCHADEREPARATIES

Voor vakkundig schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u het regelen van de schade met uw schade expert tot en met het vakkundig repareren van de schade. Wij werken al tientallen jaren samen met meerdere schadeherstellers, zodat u kunt vertrouwen op de hoogste kwaliteit van herstel en spuitwerk.
Uiteraard helpen wij u ook graag indien de schadereparatie niet verhaalbaar is. Wij doen u dan graag een passend prijsvoorstel.

Als u een afspraak wilt maken met onze werkplaats voor onderhoud of reparatie, APK, airco service of schadeherstel, bel ons gerust.
Ook indien u verdere uitleg wenst zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 013-5282324.